A kedvezményezett neve: Egyházasharaszti Önkormányzata

A projekt címe: Két csoportos bölcsőde kialakítása Egyházasharaszti településen

A szerződött támogatás összege: 299.808.683 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.11.30.

A projekt azonosító száma: TOP-1.4.1-19-BA1-2019-00008

 Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt Egyházasharaszti Község Önkormányzat és a BMÖH konzorciumi együttműködésében valósul meg. A projekt átfogó célja a bölcsődei ellátás férőhelyszámainak növelése, az infrastrukturális fejlesztés, valamint az eszközbeszerzés révén a bölcsődei ellátás minőségének fejlesztése, így támogatva a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérésének elősegítését; ezáltal a foglalkoztatás és a családok életminőségének javítását. A pályázat megvalósulása esetén 28 új bölcsődei férőhely bővülése történne meg. Specifikus cél az újonnan létrehozott bölcsőde játszóudvarának kialakítása

A projekt keretében beszerzésre kerülő új, kültéri, rögzített, mozgásfejlesztő vagy játszóeszközök száma: 11 db. A projekt keretében a fejlesztendő bölcsődei intézmény térítésmentesen vállalja az alapfeladatain túli szolgáltatás nyújtását (játszócsoport/időszakos gyermekfelügyelet).

A projekt elsődleges célcsoportja az Egyházasharaszti, Old, Alsószentmárton települések szolgáltatással érintett lakossága, a 0-3 éves korosztály és hozzátartozóik, illetve az intézmény dolgozói. A bölcsőde a 7824 Egyházasharaszti, Kossuth L. u. 69. (HRSZ: 65) ingatlanon kerül kialakításra, egy új épület, és a hozzá tartozó játszóudvar kialakításával.

                                                                                                                                          


2024. máj. 16. csütörtök
Mózes, Botond
05:1120:15

Holnap
Paszkál
napja lesz.

Képviselőtestület

Vida Laura Ildikó
Polgármester


Gyenis János Valér
Alpolgármester


Galgóczi János
Képviselő


Szente Attila
Képviselő  


Szeibert- Szekér Krisztina
Képviselő  


dr. Szarkándi Zita
Jegyző